Mengenai Kami

Pajak Gadai Foong Joo adalah pajak gadai berlesen yang menawarkan perkhidmatan pinjaman wang tunai segera kepada pelanggan yang menggadaikan barang mereka.

Dengan pengalaman kami sebagai pemegang pajak gadai selama 40 tahun, kami memahami keperluan pelanggan kami dan sanggup menawarkan harga gadai yang tinggi.

Untuk harga gadai emas terkini, sila panggil 03-77818284.

Kadar Faedah:

Kini hanya:

*

1.5%


Harga Emas RM/g

Harga emas hari ini

*Sebulan.Tertakluk kepada terma & syarat. Kadar faedah yang dibenarkan oleh Peraturan-Peraturan Pemegang Pajak Gadai 2004 tidak melebihi 2% sebulan

Perkhidmatan Kami

Kami ingin membantu pelanggan-pelanggan kami yang memerlukan perkhidmatan pajak gadai dengan:

Barangan Berharga yang boleh diterima

Emas

Gadai emas di pajak gadai kami Gadai emas di pajak gadai kami Gadai emas di pajak gadai kami Gadai emas di pajak gadai kami Gadai emas di pajak gadai kami

Kami boleh menerima semua jenis barangan kemas emas, termasuk emas 916, 22k, 18k, 9k dan suasa. Kami juga menerima syiling, dinar, bar dan wafer emas. Permata emas yang lama dan rosak juga diterima.

Berlian

Gadai berlian di pajak gadai kami Gadai berlian di pajak gadai kami Gadai berlian di pajak gadai kami Gadai berlian di pajak gadai kami Gadai berlian di pajak gadai kami

Kami juga menerima permata berlian dalam pelbagai jua bentuk.

Jam Tangan Mewah

Gadai jam tangan di pajak gadai kami Gadai jam tangan di pajak gadai kami Gadai jam tangan di pajak gadai kami Gadai jam tangan di pajak gadai kami Gadai jam tangan di pajak gadai kami

Kami hanya menerima jam tangan mewah yang tertentu. Sila hubungi kami sebelum membawa jam tangan mewah anda ke kedai pajak gadai kami.

Maklumat lanjutan

  • Tempoh gadai maximum adalah 6 bulan. Tetapi, masa tambahan boleh diberi jika diperlukan. Kami tidak ada tempoh gadai minimum.
  • Kadar Peratusan Tahunan (APR) adalah 18%.
  • Sebagai contoh, pinjaman sebanyak RM1,000.00 selama 6 bulan akan dikenakan wang faedah sebanyak RM90.00 sahaja. Jadi, kos untuk menebus barang pajakan adalah RM1,090.00 sahaja.